top of page

APK

Bij Garage Benelux kunt u terecht voor de jaarlijkse verplichte APK keuring. Bij ons geen onduidelijke afspraken of onaangename verrassingen. De door Garage Benelux uitgevoerde APK keuringen zijn transparant en duidelijk.


 

Laat u door ons de APK keuring uitvoeren dan kunt u, onder het genot van een kopje koffie, hierop wachten. Vooraf overleggen wij met u over eventuele repatriaties. Wij controleren de spiegels van uw auto en uw ruiten op eventuele schade en controleren de staat van de verlichting van uw auto. Daarna worden de remmen aan een controle onderworpen en lopen we de wielophanging en de bandenspanning van uw auto na. Zijn al deze punten in orde, dan melden wij  uw auto af bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

 

Garage Benelux is erkend door de RDW en mag APK keuringen uitvoeren. Ook voor het afgeven van vrijwaringsbewijzen kunt u terecht bij Garage Benelux.

 

Wilt u direct een afspraak maken voor een APK? Neem dan gerust contact met ons op:

Uiteraard is ons aanbod veel groter dan dat we hier kwijt kunnen. Wilt u meer informatie over de service van Garage Benelux? U kunt natuurlijk altijd langskomen bij Garage Benelux aan de Jacob van Lennepkade 344. Of neem contact via de pagina op deze website:

bottom of page