top of page

SERVICES EN WERKPLAATS

Bij de medewerkers van Garage Benelux is uw auto in goede en zeer professionele handen. Wij nemen altijd van tevoren door welke werkzaamheden we aan uw auto gaan uitvoeren. Alles in goed overleg en volledig transparant. Bij Garage Benelux hoeft u niet bang te zijn voor onaangename verrassingen en kosten waar u niet op had gerekend.

 

De werkplaats van Garage Benelux aan de Jacob van lennepkade heeft 3 bruggen voor personenauto’s en een brug voor kleine vrachtwagens tot 3500 kilo. Garage Benelux heeft zich gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van alle merken. Electrische en hybride auto's zijn ook van harte welkom.

Bij Garage Benelux kunt u onder andere terecht voor:

Bootmotor reparatie en onderhoud

Uiteraard is ons aanbod veel groter dan dat we hier kwijt kunnen. Wilt u meer informatie over de service van Garage Benelux? U kunt natuurlijk altijd langskomen bij Garage Benelux aan de Jacob van Lennepkade 344. Of neem contact via de pagina op deze website:

Wij geven u voordat we met de werkzaamheden beginnen een duidelijke prijsopgaaf. Bij Garage Benelux ontvangt u het tarief dat bij u past. Geen onverwachte verrassingen achteraf, u weet bij Garage Benelux waar u aan toe bent.

ERVAREN MONTEURS

Garage Benelux is als meer dan 50 jaar een bekend en vertrouwd gezicht aan de Jacob van Lennepkade 344 in Amsterdam. Garage Benelux werkt alleen met geschoold en gespecialiseerd personeel.

SCHADEHERSTEL

Schades laten repareren door de specialisten van Garage Benelux gaat probleemloos. 

APK

Bij Garage Benelux kunt u terecht voor de jaarlijkse verplichte APK keuring. Bij ons geen onduidelijke afspraken of onaangename verrassingen. De door Garage Benelux uitgevoerde APK keuringen zijn transparant en duidelijk.

BANDEN 

Wij van Garage Benelux hebben een ruime keuze in soorten banden, in verschillende prijsklassen en kwaliteit.

GROTE & KLEINE BEURT

Bij iedere beurt, groot of klein, controleren wij uw auto op een vast aantal punten. Betreft het een kleine beurt dan wordt de auto op zo’n vijfentwintig standaard punten gecontroleerd. Bij een grote beurt zijn het aantal punten, uiteraard, veel meer. 

ACCU VERVANGING

bottom of page