top of page

Reparatie en onderhoud

Iedere onderhoudsbeurt aan uw auto wordt door de monteurs van Garage Benelux met de grootst mogelijk zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd.

 

U wilt tenslotte met een gerust gevoel de weg op, en het regelmatig laten onderhouden van uw auto voorkomt u dure en vervelende reparaties. Op de langere termijn is het zelfs nog voordeliger omdat u op deze manier gebreken of mogelijke gebreken vroegtijdig kan ontdekken. En vinden onze monteurs gebreken aan uw auto, dan zal in overleg met u worden besproken wat er zal moeten gebeuren.

Onze monteurs denken graag met u mee. En tenslotte is voorkomen beter dan genezen.

Bij iedere beurt, groot of klein, controleren wij uw auto op een vast aantal punten. Betreft het een kleine beurt dan wordt de auto op zo’n vijftwintig standaard punten gecontroleerd. Bij een grote beurt zijn het aantal punten, uiteraard, veel meer. En u kunt er vanuit gaan dat bij oudere auto’s onze monteurs extra aandacht besteden aan het veiligheidsaspect.

Bij de kleine beurt lopen onze monteurs dingen na zoals de staat van de wielophanging, worden de schokdempers gecontroleerd, worden de banden nagekeken en wordt de motorolie en het oliefilter vervangen.

Wilt u direct een afspraak maken voor een kleine beurt? Dan kan dat via onze contactpagina:

Bij het uitvoeren van de grote beurt zijn er ook weer een aantal standaard controles die we nalopen. Maar verder hangt in dit geval een en ander af het type auto, de leeftijd van de auto en, uiteraard, de inmiddels gereden kilometers. In ieder geval voeren we bij een grote beurt onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 

• Vervangen van filters (lucht-, interieur- en brandstof filter)

• Controle van de accu

• Controleren en eventueel bijvullen van alle vloeistoffen

• Controle van de remmen

• Controle van de verlichting (binnen en buiten)

• Controle van de banden

• Motorolie verversen en vervangen oliefilter

 

Wordt door onze monteur tijdens de grote of kleine beurt een of meerdere gebreken ontdekt, dan nemen wij direct contact met u op. Reparaties worden altijd in overleg met u uitgevoerd. De bijkomende kosten krijgt u dan ook direct van ons te horen. Geen verrassingen en duidelijke afspraken, met Garage Benelux weet u waar u aan toe bent.

 

De tabel hier onder heeft precies aan wat u bij een kleine, grote beurt, een winter- of een vakantiecheck kunt verwachten. De kosten die wij berekenen zijn volledig afhankelijk van uw auto. Wilt u weten hoeveel een onderhoudsbeurt u gaat kosten? Neem dan contact met ons op:

Screenshot 2020-03-11 at 15.16.17.png
Screenshot 2020-03-11 at 15.16.42.png

Laat u de grote beurt overigens direct met de APK uitvoeren, dan is de APK helemaal gratis.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op:

bottom of page